Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

torsdag 3 januari 2008

länge sedan nu

menshit va dålig jag varit på att blogga på sista tiden. Inte bara på att blogga iofs, har inte suttit vid datorn speciellt mycket den sista tiden. Har spelat mycket wii i stället.
Har varit en bra jul och nyår i alla fall. Har varit hemma och haft det skönt.

Igår var vi på fynda i Falkenberg och gjorde några fynd! Jag köpte bland annat en ny mascara och en Koola Anna jacka. En brun så klart :P

Idag har va varit på busfabriken. Jobbigt värre. Man blir så trött när man varit där.

Imorgon blir det en rätt lugn dag... Ska tvätta och ringa lite samtal. Skatteverket bland annat och försöka få reda på vilka blanketter som behöv för att byta efternamn på barnen. Är inte långt kvar nu... bara 42 dagar. Mycket kvar att fixa.
Ska oxå ringa och prata med en logoped. Oliver pratar ju inte så mycket...Pratade med bvc på 2 års kontrollen men dom tog inte mig på allvar. Såäven om logopeden inte tycker vi behöver komma dit så kanske man kan få lite tips på vad vi ska göra för att få igång honom.

Har fått plocka undan gåstolen för Simon idag. Han såg några intressanta saker på golvet och försökte ta ta domoch var på väl att tippa över. Blev något rädd...
Han börjar verkligen bli stor nu! Han är på god väg att resa sig...har kommit upp på knä. Tjatar en hel massa nu oxå. Dadadada mamamamama papapapa lalala mest hela dagarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heej!! Wii är såå kul!! VArför ska ni byta efternamn på barnen? Vad händer om 42 dagar?? Nyfiken nu juu!! hihi... Tac k så mykke för igår (torsdag) på busfabriken, var jätte kul, men trötter blev man!!

Snart flyttar viii!!!

Älskar er puss Jessica